HOME | ABOUT | SCHEDULE | LINKS | PRESENTATIONS | EN / FR

SCHEDULE

DAY 1: 2nd May 2020 (UTC time)
link to Zoom session

16:00 - Welcome (Noah Leon) - 10 minutes

16:10 - Love Notes to Newton movie - behind the scenes
(Noah Leon) - 30 minutes
16:40 - Q&A
16:50 - Break

17:00 - French pastry on Newton + video games
(C├ędric Sartoo) - 15 minutes
17:15 - Q&A
17:25 - Break

18:10 - Einstein Emulator, what's new in 2020
(Matthias Melcher) - 40 minutes
18:50 - Q&A
19:00 - Break

19:30 - Interesting things from my Newton collection
(Pawel Piotrowski) - 15 minutes
19:45 - Q&A
19:55 - Break

20:00 - Kickstarting NewtonScript development
(Matthias Melcher) - 40 minutes
20:40 - Q&A
20:50 - Break

21:00 - Q&A with Walter Smith - 40 minutes
21:40 - Break

21:50 - Summary (Noah Leon) - 10 minutes

22:00 - Break & Networking


DAY2: 3rd May 2020 (UTC time)
link to Zoom session

16:00 - Welcome (Noah Leon) - 10 minutes

16:10 - Newton Notes into Evernote
(Mark Kuberski) - 15 minutes
16:25 - Q&A
16:35 - Break

16:45 - Mysteries of the Internal Serial Slot
(Jake Bordens) - 40 minutes
17:25 - Q&A
17:35 - Break

17:45 - The Time My Newton Made Me Famous
(Jon Wise) - 20 minutes
18:05 - Q&A
18:15 - Break

18:25 - MessagePad Electronics: reverse engineering and forward experiments
(Matthias Melcher) - 15 minutes
18:40 - Q&A
18:50 - Break

19:00 - Adam Tow + Q&A
19:50 - Break

20:00 - What Newton technology tells us about the world we are in today
(Paul Guyot) - 40 minutes
20:40 - Q&A
20:50 - Break

21:00 - Watson un docteur au chevet des Newton
(Sylvain Pilet) - 20 minutes
21:20 - Q&A

21:30 - Summary (Noah Leon) - 10 minutes

21:40 - Break & Networking


This website is designed to browse on
Apple Newton MessagePad :)

Logo design: Sylvain Pilet

Watch 'Love notes to Newton' movie